سلام
امروز بعد از نزدیک به دو هفته از تحویل بورد به گارانتی میگذره بعد از چند بار تماس و هر بار 4-5 دقیقه معطلی گفتن بوردت تعویض میشه. ابتدا این گزینه رو جهت تعویض با بورد خودم به من پیشنهاد دادن:
مادربرد جایگزین : G1.Assassin کارکرده و 88 تومن هم پرداخت کنم . که گفتم این سوکت x58 هستش و سوکت بورد من z87 گفتن بررسی می کنیم . دو ساعت بعد زنگ زدن گفتن Z87X-OC Force کارکرده با مبلغی هم باید بهشون پرداخت کنم.
من نمی دونم این چه گارانتی هستش که بورد کارکرده تولید 5 سال پیش رو داره و میخواست اول اون رو جایگزین به من بده!! الان هم که پیشنهاد اول و آخرشون Z87X-OC Force دست دو هستش که معلوم نیست تعمیر شده دست کی بوده چیکارش کرده. حق انتخاب که ندارم آش کشکه خاله اس. حاضر نیستن مبلغی برابر با ارزش بورد خودم بهم بدن. فقط همین بورد رو بهم میدن اونم کارکرده به این بهانه که بورد من آکبند نبوده! تا بحال کسی بورد آکبند رو برده گارانتی!؟
ظاهراً من چاره ای ندارم با این وضعیت اما امروز بهم ثابت شد که ضعیف ترین گارانتی همین آواژنگه. فقط تبلیغات و قیمت بالا موقع خرید. دو هفته علافی و آخرشم این. بورد من فقط فست بوتش کار نمی کرد اگر می دونستم اینطوری داستان می شه قید فست بوت رو می زدم.
با تشکر اگر این کامنت رو پاک نکنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks